Mim thai massage vejle tantra massage holstebro

mim thai massage vejle tantra massage holstebro

Behandlinger, bestil en hel serie valgfrie behandlinger, helt efter egne ønsker og behov. 3.000 60 min pris : siam anbefaler, par Massage, hver person kan frit vælge sin foretrukne massage. Andre kommer via anbefaling fra venner, familie og kolleger, som kan lide vores behandling. OG FØdder, blødhed til hænder og fødder med en dejlig afslappende behandling, som gør huden glat og fin. Gavebeviset afsendes til din e-mail samme dag. Lidt om de forskellige massage typer: Den originale Thai massage er en kombination af stræk, tryk og massage af hele kroppen. KØB klippekort 30 min pris : 5 gange        . To trin for at købe gavebevis: 1 - Email os på for at aftale det beløb, du ønsker at give. Også gravide kan have stor glæde af denne massageform som lindring for.eks. Kontakt os på, vejle        tlf. Til Polterabend, få et afbræk på polterabenden og lad den kommende brud eller gom få en velfortjent omgang velvære, inden turen går videre til næsten hæsblæsende oplevelse. Pleje TIL TRÆTTE HÆnder, sIAM holistisk pakke EN BERØring AF alle FEM sanser touch OF thai style. Thai massage er for alle voksne både unge, gamle, kvinder og mænd. Jeg bruger olie i min massage og kombinerer oliemassagen med en del af den originale thai massage med tryk på udvalgte punkter af kroppen. Dine fødder og hænder vil takke dig.

Massage til kvinder amature swingers

Det kan vi hjælpe med! Ansigtsbehandling, forny ansigtshuden med behandliger der er skræddersyet til dig. Thai massage er særdeles behageligt og meget effektiv overfor ømme muskler og led.eks. Holstebro tlf., vi tilpasser arrangementet helt som I ønsker den hektiske hverdag for en stund, men også motionister og professionelle sportsfolk med specifikke skader, som kræver en fokuseret og intens behandling. Lige hvad den trætte, brugte hud har brug for. Du vil elske, den friske foryngede følelse vores luksuriøse ansigtsbehandlinger gi'r dig! Siam Holistisk Pakke, valgfri Menu 90 min : Søvnløs, Antistress, Energi, Afslapning eller Siam favorite. 2- Du vil modtage mobil-pay-nr. . Vælg frit i vores udvalg af behandlings-pakker, og forkæl både krop og sjæl. Nyd en dejlig dag i perfekt thailandsk atmosfære sammen med kollegerne. Giv en hjertenskær et massage-gavebevis online. Billeder fra klinikken: Jeg har 2 lokaler til massage og kan dermed tage 2 kunder af gangen. Genopret hudens fugtighed og forsvar. Flere af vores kunder er henvist af læger. Massage terapi, vi tilbyder en bred vifte af terapi- og behandlingsorienterede massageformer, som sikrer at du får de bedste fordele ved fysisk terapi og behageligt velvære.

mim thai massage vejle tantra massage holstebro

, alle folk kan have behov for lindring og afslapning for det stress kroppen udsættes for dagligt. 1.650 10 gange        . Gange        . Giv dig selv total afslapning og velvære med vores luksuriøse 'Top-Til-Tå' pakke. . Andre kommer via anbefaling fra venner, familie og kollege. Hvis du lider af ømme skuldre og nakke eller ben efter for meget stillesiddende arbejde. Mennesker som ønsker at koble sig af den hektiske hverdag for en stund, men også motionister og professionelle sportsfolk med specifikke skader, som kræver en fokuseret og intens behandling. Så let og afslappet gøres det. Medbring gerne egne snacks og drikkevarer. Gavebevis online, vil du gerne give en dejlig overraskelse til en kær ven eller måske den helt særlige person i dit liv?